SVENSKTILLVERKAD I VÄSTERBOTTEN!! 
Sportfish är speciellt framtagen för att vara en modernt disponerad båt för vertikal- och jerkbaitfiske. Båtten passar även för exempelvis transport och kastdäcket fungerar utmärkt som ett soldäck.

Båten är baserad på vårt klassiskt klinkade 495-skrov som med sin kraftiga köl och bäriga akter ger en stabil gång och kan utrustas med ett brett register av motorer.

Classic 495 Sportfish har också begåvats med ett kastdäck med inbyggt stolfäste där en buntad och justerbar snurrstol smidigt monterats för sittande fiske. Eluttag (20 A) för ekolod och plotter sitter i anslutning till kastdäck. I stäven finns det plats för elmotor, snabbfästet till den monteras med genomgående skruvar för säker och permanent montering. Rejält tilltagna kabelrör gör det enkelt att förse motorn med ström från ett extra batteri som placeras under fördäcket. Här har vi även placerat två väl tilltagna stuvfack varav ett är låsbart. Förutom extrabatteriet till motorn rymmer du även fiskeutrustning och plastbackar för dagens fångst.

Ring för mer info 0923-122 90 

Frakt och finansiering ordnas.

Pris 85 300:-

Mittpanel Sportfish komplett med Styrning,Ruta, Båge, 1st stolfot. + 10 985:- + montering
Extra stol Sportfish, inkl slide och ben. + 2 600:- + montering 
Matta i fören (bernmuda plots) + 860:- + montering
Matta i fören med gummibaksida + 2 550:- + montering
Rostfri pulpit + 800:- + montering

www.kalixmaskiner.se