Pris: 2499 kr

Du måste välja storlek innan du kan lägga produkten i varukorgen.

Köpinformation

  • SNABBA leveranser, vi skickar direkt! Lagervaror inom Norrbotten vanligast 1-2 dagar leveranstid, beror på fraktföretaget. 

  • OBS till er som väljer "Hämta i butik":  Vänta på bekräftelse, eller om det är brådskande, ring och kolla så allt är ok, ibland kan en vara hunnit ta slut. 0923-12290 välj "Reservdelar" 
  • Personlig service! Allt "hand-packas" av oss här i Kalix! 
  • Fraktfritt över 1500 kr om inget annat anges
  • 14 dagars öppet köp
  • Är du osäker på om skoter-tillbehören passar din modell? 
    Kontakta oss innan du beställer, så slipper du och vi skicka varor fram och tillbaka
  • Är du osäker på vilken storlek på plagg du skall ha, mejla och fråga oss! Vi behöver veta din ungefärliga längd och vikt, så kan vi rekommendera storlek. 

 

Jethwear Odin & Olivia skoteroverall barn Svart/Rosa (FLYT)

Art. nr: J2336

Storlekar upp till 122/128 PRIS: 2499kr

Större storlekar PRIS: 2899kr

 

150g gram foder

 

20k Vattenpelare

Ute långa dagar i djup snö så kommer du hålla dig torr

20k Andning

För den väldigt aktiva åkaren

Beskrivning

Våran Odin & Olivia-skoteroveraller har genomgått de största förändringarna i hela sortimentet. Inte nog med att vi har utvecklat ett material som heter S.A.F.E, som ger dig flythjälp om du skulle hamna i vatten, vi har även introducerat en egen storleksguide för ""äldre"" barn. Dessa ""Youth""-storlekar har inbyggda hängslen och handfickor, till skillnad från barnversionen. Dessutom får barnversionen nu ett 20K/20K material som kommer att hålla dem torra hela dagen lång. Med dessa förändringar och fantastiska design är Jethwear bland de främsta producenterna av skoteroveraller för barn i branschen.
Om du söker en skoteroverall till ditt barn som kombinerar säkerhet med innovativa funktioner och stil, är Odin & Olivia-overallerna det självklara valet. Upplev en oslagbar blandning av komfort, flythjälp och hållbarhet i vår senaste kollektion. Skaffa din Odin eller Olivia-overall idag och ta barnens äventyr till nästa nivå!

Rooted in the free thinking values of snowmobile, Jethwear is the new independent clothing brand with a unique and original freeride perspective. Drawing influences from other subcultures such as snowboarding, skiing, music and fashion, we strive to empower the individual with first-rate products.

Visa alla produkter från Jethwear